Σάββατο

Αυτό που συμβαίνει στην χώρα σας είναι απαράδεκτο.

«Αυτό που συμβαίνει στην χώρα σας είναι απαράδεκτο. Σας επέλεξε ο λαός σας για να εκφράσετε τις επιθυμίες τους, αλλά αποτύχατε ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας, την δημοκρατία. Η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας, αλλά εσείς την σκοτώσατε. Τι ειρωνεία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε δικτατορία στους ώμους των πολιτών σας και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να σκλαβώσουν το λαό σας οικονομικά και πολιτικά.

Οι πολίτες πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν φέρουν ευθύνη. Τι ντροπή! Η αστυνομία εκμεταλλεύεται την δύναμή της και επιτίθετε στους ανθρώπους που διαδηλώνουν που ζητούν δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.

Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA (η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας) στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο».

«Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Επρεπε να μας περιμένετε! Οι ανθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».

Ποιοι μας τιμούν και που...