Παρασκευή

Modenas GT 135

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Modenas GT 135 Modenas GT 135
TEST: (10/8/2011)
Είναι λειτουργικό και μπορεί να σε σώσει (πρακτικά) σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο, πάνω του ξεχωρίζουν κυρίως τα sport χαρακτηριστικά του. Το νέο GT 135 της Modenas είναι ένα παπί που μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, διαθέτει και sport χαρακτήρα και κρύβει περισσότερα απ΄ όσα δείχνει.
Modenas GT 135 Honda SH 300i Top Box ABS
ΜΤΧ: (10/8/2011)
Από την εμφάνισή του μέχρι και σήμερα, το SH300i έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή των μεσαίων scooter, τόσο από πλευράς επιδόσεων, όσο φυσικά και από πλευράς πωλήσεων. Τα μεγαλύτερα όπλα του είναι η ομοιογένεια, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά ο κινητήρας των 300 κ.εκ.
Red Bull X-Fighters: Πολωνία Red Bull X-Fighters: Πολωνία
MX: (9/8/2011)
Μπροστά σε 35.000 θεατές στο Στάδιο City του Πόζναν (POL), o Nate Adams έκανε τα καλύτερά του κόλπα και πήρε τη νίκη ανεβαίνοντας το Σάββατο για 18η φορά στο βάθρο, στη 10-ετή ιστορία του Red Bull X-Fighters. Ο Αμερικανός αναβάτης, δεν άφησε στον Danny Torres καμία ελπίδα.
Ο υπέρ-ήρωας Captain America με την ειδικά τροποποιημένη Harley Davidson WLA Liberator του 1942 Η Harley Davidson του Captain America!
ΔΙΕΘΝΗ: (9/8/2011)
H νέα ταινία που φέρει το όνομα ενός ακόμη υπερ-ήρωα ήδη προβάλλεται στο εξωτερικό ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα βγει την 1η Σεπτέμβρη. Πρόκειται για τον Captain America και στο σχετικό βίντεο, θα δείτε τους δημιουργούς του να αναλύουν τους λόγους που επέλεξαν τις Harley Davidson.
Ο υπέρ-ήρωας Captain America με την ειδικά τροποποιημένη Harley Davidson WLA Liberator του 1942 ΜΤΧ: Yamaha FZ1
ΜΤΧ: (9/8/2011)
Το FZ1 είναι μια γυμνή μοτοσικλέτα που διαθέτει όλα τα στοιχεία που το καθιστούν έναν άξιο εκπρόσωπο των streetfighters. Είναι ισχυρό, με εξαιρετική οδική συμπεριφορά και νεύρο, αλλά και όλα τα αρνητικά όταν προσπαθείς να δαμάσεις ένα streetfighter στην πόλη.
Κοντά αγωνιστικά γάντια Spidi RV Coupe Κοντά αγωνιστικά γάντια Spidi RV Coupe
ΑΝΑΒΑΤΗ: (9/8/2011)
Κοντά γάντια από δέρμα bovine, κατάλληλα για αγωνιστική χρήση. Διαθέτουν ενισχύσεις «keramide» στην παλάμη, ειδικούς αερισμούς στα δάχτυλα και διάτρητα τμήματα στο δέρμα για αερισμό του χεριού, καθώς και ένθετα από titanium fiber για μεγαλύτερη προστασία. (98 ευρώ)
Float like a butterfly, sting like a bee* Float like a butterfly, sting like a bee*
TEST: (9/8/2011)
Ο ενθουσιασμός ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα που βίωσα στο πετσί μου, κατά την εβδομάδα δοκιμής του νέου MP3 300 Yourban. Το Yourban εξελίσσει την άριστη ιδέα του πρώτου MP3, είναι ελαφρύτερο κατά 15 κιλά, μικρότερο σε διαστάσεις, με μεγαλύτερους τροχούς και καλύτερο κράτημα.
MX σύνολο Hives από την Axo MX σύνολο Hives από την Axo
ΑΝΑΒΑΤΗ: (9/8/2011)
MX σύνολο με εντυπωσιακά TPR γραφικά, κατασκευασμένο από polyester και ελαστικό υλικό, τα οποία επιτρέπουν την αναπνοή του σώματος. Το παντελόνι διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη στη μέση για τέλεια εφαρμογή. Είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς και σε μεγέθη Μ-XXL.
Απίστευτος έλεγχος μοτοσικλέτας! Απίστευτος έλεγχος μοτοσικλέτας!
ΔΙΕΘΝΗ: (8/8/2011)
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε θα θαυμάσετε τις ικανότητες Αμερικανού αστυνομικού σε σχετικό διαγωνισμό ευκινησίας με αντιστρόφως ανάλογη για το εγχείρημα, μηχανή. Πρόκειται για μια Harley Davidson που χρησιμοποιείται στους αυτοκινητόδρομους για καταδιώξεις.
Kράνος Soft Touch από την Vespa Kράνος Soft Touch από την Vespa
ΑΝΑΒΑΤΗ: (9/8/2011)
Το κράνος Vespa Soft Touch είναι φτιαγμένο στο χέρι, μερικώς επενδυμένο με δέρμα και ραμμένο απευθείας στο κέλυφος με ειδικό πρωτότυπο σύστημα. Φέρει υποαλλεργική επένδυση από υλικό terinda (της Dupont), ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μιας πρόσθετης ζελατίνας που εφαρμόζει απευθείας στο κράνος. Κυκλοφορεί σε πέντε συνδυασμούς χρωμάτων με δέρμα και φέρει το εμπορικό σήμα της Vespa κεντημένο στην αριστερή πλευρά του. Πληροί τις προδιαγραφές ECE 22.05

Ποιοι μας τιμούν και που...