Δευτέρα

Πρέπει κάτι να γίνει. Ελάτε...

Δεν μας θέλουν, μας το δείχνουν, δεν το λένε.

Καλή σας μέρα φίλοι μου που είστε στην Ευρώπη. Σε σας το λέγω Έλληνες, όχι στους Ευρωπαίους. Αυτοί πολύ μας τρέμουνε, εμείς τους προσκυνάμε, φοβάται ο Γιάννης το Θεριό και το Θεριό τον Γιάννη. Είναι υποχρεωμένοι να μας ανέχονται κι εμείς εκλιπαρούμε, ψίχουλα να μας δίνουνε να μεγαλώνουν χρέη.
Όταν οι ηγήτορες, είναι ανεπαρκείς και λίγοι.
Όταν δεν έχουν φρόνημα έλληνα πατριώτη, αλλά υπηρέτες νοιώθουνε μιας ξένης εξουσίας.
Όταν Θεό δεν έχουνε και προτιμούν το χρήμα, να προσκυνούνε πάντοτε αυτούς που το κατέχουν. Εμείς πως ανεχόμαστε ξενόδουλους αφέντες, να οδηγούν προς την «σφαγή» εμάς και τα παιδιά μας;
Καλή σας μέρα Έλληνες κι ελάτε στον αγώνα. Σκεφτείτε κι ενεργήσετε σαν γνήσιοι πατριώτες. Σκέφτομαι να αρχίσουμε πρώτα από τα παιδιά μας, καιρός να εξηγήσουμε ποια είναι η Ελλάδα. Το τι, της πρέπει δηλαδή και πώς θα ξαναζήσει, σαν χώρα ανεξάρτητη από Ανατολή και Δύση. Η Ελλάδα πάντα Αυτόφωτη, ηγέτιδα πολιτισμού, φάρος ορθοπραξίας.
Σαν τα παιδιά μας ανδρειωθούν και ξέρουν τι αξίζουν σαν Ήρωες σαν Έλληνες και αγωνιστές του Γένους, όλοι να εργαστούμε άοκνα και να τα αλλάξουμε όλα.
Και τώρα απευθύνομαι σε σας, τους δήθεν Ευρωπαίους. Αν θέλετε, δανείστε μας, εμείς δεν προσκυνούμε. Ευρώπη είμαστε εμείς κι εσείς φιλοξενείστε. Κουμάντο εμείς θα κάνουμε στην χώρα τη δική μας κι όταν θα έχει περίσσευμα η τσέπη του Λαού μας, τότε τα οφειλόμενα με μέτρο θα ξοφλούμε.
Αν σας αρέσει Φίλοι μας και να μας συμπαθάτε.
Αν δεν αρέσει, τι να πω;
Έξω από τα σύνορα.
Κλειστόν!
Λέω «περαστικά » σας.

Ποιοι μας τιμούν και που...