Τετάρτη

Ο "ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Η Πατρίδα ψυχορραγεί!

Ο "ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" δημιουργήθηκε από φλογερούς ΕΛΛΗΝΕΣ μη επαγγελματίες πολιτικούς, που είναι αποφασιμένοι να αποδώσουν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πρώτα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ βάζοντας στη φυλακή, όλους όσους κριθούν ύποπτοι και υπεύθυνοι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ενάντια στην ίδια τους την Πατρίδα.
Όσοι υπέγραψαν το επαίσχυντο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και όσοι παραβίασαν και εξευτέλισαν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θα δικαστούν και θα τιμωρηθούν, όπως οι ΝΟΜΟΙ του ΚΡΑΤΟΥΣ ορίζουν.
Στη συνέχεια θα στρωθούμε ΟΛΟΙ στη δουλειά,να νοικοκυρέψουμε τον τόπο μας, ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ μας, που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ και ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΜΕ, απομακρύνοντας οτιδήποτε δεν συνάδει με το ΣΥΜΦΕΡΟΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Έμβλημά μας ο ΗΝΙΟΧΟΣ των ΔΕΛΦΩΝ που κρατά τα ηνία και οδηγεί, το διαχρονικό ΑΡΜΑ της Ελλάδας.
Σύμβολό μας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Σημαία μας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.
ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
1.ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ με απλή αναλογική και υποχρεωτικά δημοψηφίσματα, ονομαστικά και ηλεκτρονικά, σε κάθε μείζον Εθνικό θέμα.
2.ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
3.ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Συστήνεται ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ παρουσία και ξένων επιτηρητών, όπου καταγράφεται το συνολικό καθαρό ποσό που μπήκε στα ταμεία του ΚΡΑΤΟΥΣ. Αυτό θα διακανονιστεί και θα πληρωθεί με τους νόμιμους τόκους. Επειδή το καθαρό ποσό δεν υπερβαίνει τα 50 ΔΙΣ,θα αναζητηθεί ΠΟΥ και σε ΠΟΙΟΥΣ δόθηκε το υπόλοιπο. Είτε ΤΡΑΠΕΖΕΣ ήταν αυτές, είτε ΙΔΙΩΤΕΣ, είτε ΜΙΖΕΣ, από εκεί που τα έδωσαν, από εκεί να τα γυρέψουν πίσω.
4.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
5. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΩΝ.
Αν χρειαστεί ΕΞΩ και από την ΕΟΚ.
Επαναφορά των μισθών και των συντάξεων στα προ ΚΡΙΣΗΣ επίπεδα.
Καθορισμός εθνικού στόχου ανάπτυξης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του Κόσμου.
Τόνωση της εγχώριας παραγωγής και ΈΞΑΓΩΓΕΣ εθνικών προϊόντων. Δημιουργία νέων θέσεων ΕΡΓΑΣΙΑΣ για ΟΛΟΥΣ. Επένδυση σε νέες μορφές ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, με πρώτιστο στόχο την ΑΝΑΠΤΥΞΗ όλων των υγιών Βιομηχανιών που έκλεισαν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα.
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ όλων των ΦΥΣΙΚΩΝ πόρων και υπεδάφους και τόνωση κάθε πλουτοπαραγωγικής ΜΟΝΑΔΑΣ ελληνικών συμφερόντων. Καμία συμφωνία δεν αναγνωρίζουμε. Άμεση ανάθεση της εκμετάλλευσης σε εταιρίες Ελληνικών και μόνον συμφερόντων, με Έλληνες επιστήμονες και ΕΛΛΗΝΙΚΑ εργατικά χέρια.
Δίκαιη φορολογία για όλους. Όσες εταιρίες παρουσιάζουν υψηλά κέρδη θα φορολογούνται με υψηλότερο ποσοστό, συμπεριλαμβανομένων των Τραπεζών και της Εκκλησίας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ:
Αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις και οι Συμφωνίες περί αξιοποίησης του κύριου όγκου των μεταναστών σε αναπτυξιακά προγράμματα, με τα συμφωνηθέντα κονδύλια, θα γίνει άμεση "επαναπροώθηση" του κύριου όγκου των μεταναστών στις χώρες από τις οποίες προήλθαν. Θα τηρηθεί η επιτρεπτή σε παγκόσμια κλίμακα αναλογία 3%. Αυτή τη στιγμή έχουμε 30%,πράγμα που σημαίνει άμεση ΚΑΤΑΛΥΣΗ του κοινωνικού ιστού της Χώρας μας.

1.ΟΧΙ στη ψήφο των μεταναστών. Για το μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ ψηφίζουν και αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
2.Λέμε ΟΧΙ στην ηλεκτρονική κάρτα του Πολίτη και σε κάθε είδους νεοταξικές συμπεριφορές και φακελώματα,όπως η συναίνεση για αφαίρεση οργάνων με "άγνωστους" παραλήπτες και εμπόριο, που παραβιάζει βάρβαρα τα χρηστά ήθη των Ελλήνων.
3.Λέμε επίσης ΟΧΙ στον CODEX ALIMENTARIUS και στον έλεγχο της συνείδησής μας, μέσω της διατροφής μας, με μεταλλαγμένα και χημικά σκευάσματα και τρόφιμα.
4.ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
5. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Οι Βουλευτές θα καταθέτουν εγγράφως πριν την υποψηφιότητά τους, όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ειδική επιτροπή.
6. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για όλους χωρίς διακρίσεις και ριζική ανάπλαση του σάπιου οικοδομήματος.
7. ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ με άμεση πρόσβαση σε ΟΛΟΥΣ τους έλληνες πολίτες.
8. Ειδικός Νόμος προστασίας και περίθαλψης για την παντελή εξάλειψη κοινωνικών φαινομένων όπως οι άστεγοι, οι επαίτες και τα αδέσποτα ζώα.Πράξεις κακοποίησης εναντίον των ευπαθών αυτών ομάδων, θα τιμωρούνται παραδειγματικά και θα διώκονται από το Νόμο.
9. Το Απολυτήριο Στρατού θα είναι βασική προϋπόθεση, για κάθε ΔΗΜΟΣΙΟ Λειτουργό,άνδρα ή γυναίκα.

ΠΕΡΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ: 9 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
(Υπερυπουργείο) με τρεις άξονες:Α. Αγροτική Ανάπτυξη Β. Πολιτισμού Γ. Θρησκεύματα.
2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Σ΄αυτό υπάγονται Α. Υγεία Β.Κοιν. Πρόνοια Γ. Ασφαλίσεις
3.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ- ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
4.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
Υπάγονται Α.Εμπορίου Β.Εξαγωγών
5.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Υπάγονται Α.Βιομηχανία Β.Εκμ. Φυσικών Πόρων.
6.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.
7.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
8.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
Υπάγονται Α. Τύπου Β. Μεταφορών & Επικοινωνιών.
9.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
Υπάγονται Α.Μεταναστών Β. Αποδήμων.
Όλα τα υπόλοιπα γίνονται ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ.
Το Υπερυπουργείο ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ είναι υπεύθυνο και για την Αγροτική ανάπτυξη που θα καλύπτει και τους τρεις τομείς (Γεωργία, κτηνοτροφία, Αλιεία), θα εποπτεύει και θα προωθεί τον ΠΟΛΙΤΙΜΟ, ο οποίος πολιτισμός θα συμπεριλαμβάνει και τα Θρησκεύματα, που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την Παιδεία των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Το Υπουργείο Εκπαίδευσης και Εργασίας (νυν Παιδείας) θα έχει στόχο την Εκπαίδευση με άμεση σχέση την εξεύρεση ΕΡΓΑΣΙΑΣ σ΄αυτόν που εκπαιδεύει.Τέλος η σωρηδόν παραγωγή άνεργων πτυχιούχων.
Το υπουργείο ΑΜΥΝΑΣ θα συμπεριλάβει όλους τους ένστολους, Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό, Αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό και εξοπλισμούς.
Το υπουργείο Οικονομικών πέρα από την ΑΡΙΣΤΗ διαχείρηση του ΑΕΠ και των δίκαιων φόρων,θα επιφορτιστεί όχι μόνο τα ΕΞΟΔΑ αλλά και τα ΕΣΟΔΑ από το ΕΜΠΟΡΙΟ και τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ που θα τις αναλάβει σε διακρατικό επίπεδο. Τέλος οι χαρτογιακάδες φοροεισπράκτορες και μπακάληδες.
Το υπουργείο Δημοσίων Έργων επιβλέπει όλο τον Εθνικό κατασκευαστικό τομέα,ενώ επικουρεί τη Βιομηχανία και κάθε υποδομή στην εκμετάλλευση από ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και χέρια, των φυσικών μας πόρων.
Απλό, μελετημένο, ευέλικτο και παραγωγικό σχήμα χωρίς τους εκατοντάδες κηφήνες, παχυλόμισθους, καρεκλοκένταυρους και τεμπέληδες, που σπαταλούν τινάζοντας τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ στον αέρα!

Ελληνίδες, Έλληνες.

Αποτινάξτε το νέο σύγχρονο ζυγό της δουλικότητας και της υποταγής μας στους ξένους. Σήμερα είμαστε χρεοκοπημένοι και σερνόμαστε δέσμιοι στα ξένα σκλαβοπάζαρα, ενώ είμαστε από τους πλόυσιότερους λαούς της Γης, τόσο σε φυσικό πλούτο και κληρονομιά, όσο και σε νοημοσύνη. Έχουμε τους καλύτερους και τους πλέον αξιόλογους επιστήμονες στον ΚΟΣΜΟ. Μέχρι πότε η ΕΛΛΑΔΑ θα τρώει, θα πουλάει και θα διώχνει τα παιδιά της; Μην επαναπαύεστε. Η ΕΛΛΑΔΑ σας χρειάζεται όλους, τώρα με μια φωνή, με μια ΨΥΧΗ.

Είμαστε ΝΕΟΙ, μη επαγγελματίες της πολιτικής, πλην μορφωμένοι και έμπειροι.Έντιμοι οικογενειάρχες, ελεύθεροι πολίτες αυτής της ΧΩΡΑΣ. Δεν έχουμε ονόματα και "φίρμες" στους κόλπους μας και ΔΕΝ μας πατρωνάρει κανένας σπόνσορας και κανένα συμφέρον, πλην αυτό, της Πατρίδας μας.
Είμαστε ΕΣΕΙΣ!
Ζητάμε έντιμα και ίσια την υποστήριξή σας, ειδικά των νέων επιστημόνων και τεχνοκρατών που φεύγουν κι εγκαταλείπουν την ίδια τους τη Μάνα, αφού η Ελλάδα τους γύρισε την πλάτη. Δεν θα επιτρέψουμε άλλη αιμορραγία και ανθρωποθυσία νέων και άξιων Τέκνων μας.
Αν δεν μας γνωρίζετε, επειδή δεν μας δείχνει η τηλεόραση, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Χώρας με Λαϊκή εντολή.

Το νέο κίνημα ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ΑΝΟΙΧΤΟ στον κάθε Έλληνα πολίτη.Σε κάθε νέα πρόταση που θα συμπλέει με το ΕΘΝΙΚΟ και μόνο ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στον ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

OΙ 5 ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ:
1.Ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.
2.Άρνηση πληρωμής του χρέους- μηδενισμός.
3.Δίκη και καταδίκη των ενόχων.
4.Αναθεώρηση της σχέσης μας μς την Ε.Ε και ευρώ.
5. Εφαρμογή της γνήσιας Δημοκρατίας (ΑΜΕΣΗ) όπου η ΕΞΟΥΣΙΑ όχι μόνο πηγάζει από το ΛΑΟ αλλά και από το ΛΑΟ ασκείται.

Αθήνα 28 Μαρτίου 2010.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιοι μας τιμούν και που...