Παρασκευή

Κάψε θερμίδες όλη μέρα!



mh0309_mg1_04Βρες το πλεονέκτημα

Οι κάμψεις από κάθετη θέση γυμνάζουν το στήθος και τους ώμους αναγκάζοντας τον κορμό να κρατάει σε ισορροπία τους μυς κατά τη διάρκεια της κίνησης, αναφέρει ο Robert Dos Remendios, συγγραφέας τουMen’s Health Power Training.

66A183E092D9DFEBAACB15E83C8D0EBDΙδιαίτερη προσοχή φαίνεται πως δίνουν οι σύγχρονοι άνδρες στην εμφάνισή τους και ιδίως στο χαμόγελό τους. ED4BF94BF35F88246B5444051DDF6DD5Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις για το κάψιμο των θερμίδων…

Μύθος: Οι λεπτοί άνθρωποι έχουν γρηγορότερο μεταβολισμό

JoggingΕάν θέλετε να αποδίδετε καλύτερα στα μαθήματα και στη δουλειά σας, βάλτε την γυμναστική στη ζωή σας. Μια νέα μελέτη δείχνει πως η συστηματική γυμναστική επιδρά απ’ ευθείας στον εγκέφαλο, διεγείροντας την ανάπτυξη ενός τμήματός του που παίζει καθοριστικό ρόλο στην μάθηση και στην μνήμη. PerpatimaΕάν θέλετε να απαλλαγείτε από μια κακή συνήθεια ή να μειώσετε το φαγητό για να αδυνατίσετε, δοκιμάστε ένα απλό τρικ: να κάνετε μια βόλτα. 116-fae-proteni-kai-kane-tous-mys-sou-fournous-kafseis-lipousΤο σπανάκι «φουσκώνει» τους μυς αποδεικνύει νέα έρευνα, η οποία έρχεται να καταρρίψει το μύθο ότι μόνο η πρωτεΐνη βοηθά στη μυϊκή ενίσχυση, ενώ παράλληλα δικαιώνει και την Ένωση Σπανακοπαραγωγών ΗΠΑ, η οποία εφηύρε τον Ποπάι για την προώθηση του λαχανικού. 285213_17912533Τα διψασμένα παιδιά δεν χρειάζονται νερό ούτε αθλητικό ρόφημα μετά από τη γυμναστική. Προτιμότερο είναι να πιουν ένα ποτήρι γάλα, υποστηρίζουν καναδοί ερευνητές.







Ποιοι μας τιμούν και που...