Πέμπτη

Κράμπες… τι άραγε συμβαίνει;

Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2011

Κράμπες… τι άραγε συμβαίνει;



Τι είναι ακριβώς οι κράμπες ; Ποτέ γίνονται; μήπως Μας προειδοποιούν για κάποιο πρόβλημα; Τι πρέπει να κάνουμε;

Οι κράμπες είναι μυϊκοί σπασμοί, έντονοι που προκαλούν οξύ πόνο. Οι μύες ξαφνικά γίνονται σκληροί, σφιχτοί, και εξαιρετικά επώδυνοι.


Σώσε την πλάτη σου



Στην εταιρική ιεραρχία του σώματος σου ο εγκέφαλός είναι το αφεντικό, το αίμα είναι το χρήμα που ρέει και κρατάει την επιχείρηση ζωντανή, ενώ η πλάτη είναι ο κακός υπάλληλος που μονίμως είναι αργοπορημένος, δείχνει δείγματα ανυπακοής και συχνά είναι υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών.


Τι παθαίνεις όταν κοιμάσαι ελάχιστα;


Ατίθαση Καρδιά

Τέσσερις ώρες ύπνου τη νύχτα για ένα μήνα μειώνουν την έκκριση θυρεοτροπίνης (ορμόνη που ρυθμίζει τον θυρεοειδή αδένα) αυξάνοντας τα επίπεδα κορτιζόλης, η οποία διασπά τους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και το λίπος για να κινητοποιήσει τα αποθηκεμένα αποθέματα ενέργειας.


Διάλειμμα για καφέ



Tο κεφάλι μου μοιάζει να ζυγίζει όσο και τα αμόνια, τα οποία θαρρείς πως χτυπούν μέσα του και μου δημιουργούν φριχτό πονοκέφαλο. Πρέπει να παλέψω, όμως, να φανώ δυνατός. Εχω βαλθεί να σπάσω τα δεσμά μου. Είμαι πολύ καιρό σκλάβος της καφεΐνης.


Τα καλύτερα συμπληρώματα για σένα


Κάθε επιστήμη στα πρώτα της βήματα έχει προβλήματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Πάρε, για παράδειγμα, τη χημεία. Ξεκίνησε με την έρευνα για την ανακάλυψη μιας πολλά υποσχόμενης διαδικασίας: την..

Ποιοι μας τιμούν και που...